کد خبر 52432
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۲

یك عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در میزگرد ایرنا پیشنهاد كرد برای تقویت فرهنگ عفاف و حجاب در كشور، فروش هر گونه پوشاك زنانه از سوی مغازه داران و فروشندگان مرد ممنوع شود.

به گزارش مشرق به نقل از پارس توریسم، سیدرمضان شجاعی' نماینده ساری این موضوع را در میزگرد ' حجاب و ماهواره' عنوان كرد كه با حضور او، حجت الاسلام والمسلمین 'حسن ملك محمدی' نماینده دامغان و 'بهروز جعفری' نماینده سمیرم در محل خبرگزاری دولت برگزار شد. این نمایندگان، همگی عضو كمیسیون فرهنگی مجلس هستند.

شجاعی گفت: در جامعه اسلامی علاوه بر زنان همه اقشار جامعه به عفاف پایبندند و این موضوع باید در همه شئون بخوبی تجلی یابد.

وی تصریح كرد: در این زمینه، ممنوعیت فروش پوشاك زنانه توسط فروشندگان مرد و نظارت بر طراحان و تولید كنندگان مد و لباس برای جلوگیری از رواج پوشاك نامناسب، از راه های مهم برای تقویت و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.

نماینده ساری در عین حال با بیان اینكه مباحث فرهنگی را با قدرت سلبی نمی توان اداره كرد، اظهارداشت: عفاف و حجاب از مسائل مهمی است كه در مورد آن نباید دچار افراط و تفریط شد.

وی تصریح كرد: راه گسترش و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه، تعامل و همگرایی همه نهادها و اجرای درست قوانین در این زمینه است.

ملك محمدی نماینده دامغان نیز گفت كه متاسفانه مراجع ذیربط در كشور در مورد نحوه برخورد با عوامل مخل عفاف و حجاب در جامعه اتفاق نظر با یكدیگر ندارند.

وی افزود: امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و همه مراجع تقلید، عفاف و حجاب را از اصول مسلم اسلام و از احكام الهی برشمرده اند و بر قاطعیت در اجرای آن تاكید دارند.

نماینده دامغان تصریح كرد: ما در عین حال كه باید قانون مربوط به عفاف و حجاب را با قاطعیت و البته با تعامل با همه مراجع ذیربط اجرا كنیم، از امور مربوط به فرهنگ سازی در این زمینه نیز نباید غافل بمانیم.

وی گفت: جامعه ایران در حال حاضر آماج شبیخون فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی است و كسانی كه مسئولیت مقابله با این شبیخون را در عرصه های مختلف به عهده دارند بایستی در تعامل با یكدیگر زمینه ظهور و بروز رفتارهای ضد عفاف و حجاب را درجامعه از بین ببرند.

جعفری دیگر عضو كمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در میزگرد ایرنا تصریح كرد: مساله اصلی در ارتباط با حجاب و عفاف، مساله اجرایی است زیرا در این زمینه خلاء قانونی در كشور وجود ندارد.

وی افزود: مشكل ما در بحث حجاب و عفاف این است كه نگاه مسوولان دستگاه های فرهنگی و مذهبی كشور در این زمینه یكسان نیست و هماهنگی لازم در باره آن وجود ندارد.

نماینده مردم سمیرم در این زمینه از نشست هفته گذشته كمیسیون فرهنگی مجلس با مسئولان دستگاههای مرتبط با مساله عفاف و حجاب در كشور خبر داد و گفت: در این نشست مسئولان دستگاه هایی نظیر وزارت كشور، نیروی انتظامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما دیدگاههای خود را در باره وضعیت عفاف و حجاب و چگونگی برخورد با متخلفان در این زمینه توضیح دادند.

عضو كمیسیون فرهنگی مجلس افزود: نمایندگان در این نشست، سوالات و موضوعات گوناگونی را با مسئولان مربوطه مطرح كردند اما از پاسخهای آنان چندان قانع نشدند.

جعفری به همین دلیل احتمال داد شماری از نمایندگان بزودی نسبت به تهیه طرح تحقیق و تفحص در باره عملكرد دستگاههای مرتبط با ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در كشور اقدام كنند.

وی تصریح كرد: ما معتقدیم در موضوع عفاف و حجاب دولت به تنهایی مسوول نیست و برخی از دستگاه های مسوول خارج از آن نیز باید به مسئولیت خود در این زمینه بخوبی عمل كنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس